stay. forever.
Sunday, 6 April 2014, ϟ 0 shout(s)


harini 6th april 14, hery pergi plkn for 3 month. 1 hari 24 jam, 1 mnggu 7 hari & i was like... cuba bayangkan ape yg aku rasa ape perasaan aku ape yg aku pendamkan. aku kuat, kuat sbb relay ni. ditinggalkan dgn terpaksa ya Allah.. dlm hati *sabar mira, mira kan kuat mcm pah. ckp dgn diri sendiri tenangkan diri sendiri & 'alaa 3 bulan je mira, jap je tu' *ayat sedapkan hati. esok 7hb sambut sorang sorang je la month's anniversary.



'sape nak otp dgn aku bila aku otw balik dari kerja, spe nak teman aku bila aku aku turun rapid, sape nak msj dgn aku, spe nak wc dgn aku, spe nak wish goodmorning saaayang, goodnight saaayang, spe nak dgr cerita aku hari hari, spe nak layan pangai aku, sape nak layan ngada ngada aku, spe nak aaa sayangyangyang, sape nak sape nak sape nak.......... kalau bukan hery. ya Allah kuatkan aku'



'bie, gelak bie gelak' 'bie, dgr lah syg nak ckp ni' em em sedihnya. ape la yg akan jd dgn aku tak boleh nk fikir dah :') ya Allah, mudah mudahan hery hanya syg aku sorg & aku sorg yg akan jd gf dia.. selamanya, Ameen. AKU AKAN JAGA RELAY NI WALAU APA PUN JADI, sebab aku terlalu sygkan dia. tu janji aku. 



she
Friday, 13 September 2013, ϟ 0 shout(s)


Assalamualaikum. First of all, i do miss you. Yeah, miss a lot. Idk why we end up like this way. We never talk like before after this happend. But i know, ada hikmah disebalik semua ni. I know, you hate me now. Hate damn much right? Athirah gave you present, siap POS LAJU lagi. Tapi takpela, she deserve to have you. Not me. I can't make you happy. I'm not a good sister fr you. My friends didn't know bout us, so they hmm.. i'll never delete yr pic frm my blog. I wanna keep it. I want when i'm open my blog, i can see yr face, yr smile face. I still love you... maybe :'c
Sayangkuu, aku rindu hg. Rindu sangat. Aku mimpi dia hari-hari. Adakah aku rindu dia atau dia yg rindu aku? Hmm. Kitorg dah lama tak text-ing. Dah six day tau. Kitorg dah tak rapat and i don't know why. Mybe Allah tengah uji aku. Uji untuk kitorg belajar hidup sendirian. Aku rindu nak share story dgn dia, mengada dgn dia, dengar dia membebel, tengok dia senyum dgn gigi besi dia tu, And rindu dia mengada dgn aku.. Ya Allah, rindunya. Hm tapi aku tak pernah lupa utk doakan dia, doakan kebahgiaan dia, doa supaya Allah kurangkan kesakitan yg dia alami And doakan supaya aku dgn dia will be the same forever. Amin :')



is that my fault?
Saturday, 7 September 2013, ϟ 0 shout(s)


Hai Assalamualaikum. Dah lama sangat tinggal blog ni, berhabuk. fuh fuhh. Now 7th Sept, last update 2nd July. Sumpah lama gila.... Banyak sangat dah benda yang terjadi. Can't story it anymore. Just be the history. Now, nak cerita one thing. Hanya satu cerita tak lebih. Hm, everything changed. Whether me or Syaima, idk. I think she hates me A LOTS. hm.. I'm in love w/ Ella. Because she alwys be w/ me. She always cheer me up when im in badmud. I know i can't have her in my life, but i'm grateful enough because she wanna be my friend. Sometimes i have to be careful, heheh she loves to sentap one. But sokay. And i know Pah and Tasha love her too. Don't worry, she never choose me. Ahha, pray fr my own trial, wanna got EXCELLENT results. Gtg, takecare. Bye x


A Girl.
Tuesday, 2 July 2013, ϟ 0 shout(s)


Serious talk, i hve a lot of things to write here but i don't hve much time to do that. So this post just to lepaskan rindu, heheh. And i got to go. lastly, i miss you mokmok :*



Hurt :')
Friday, 1 March 2013, ϟ 0 shout(s)


Today pegi Sepakat and Alhamdulillah dah lulus ujian. Tinggal for JPJ je lagi. First percubaan terkandas sebab kaki kat bawah time nak masuk gear dua, heheh nasib cikgu tu bgi chance. Well, org comel lah katakan *comel laa sangat. Act nak cakap, dulu bila ada story yg happy mcm ni mesti ada someone yg nak dishare sesama. And now? Alone. Dulu buat pape mesti nak share dengan someone. And semuanya kena ada 'someone' But now, everythings alone alone alone. Before ni ada lah jugak Heiry yg sggop dengar luahan   
me, yg sanggop cheer me up, advise me, support me, chilling me.. Now dia dah jauh sgt from my life. Jauh yg teramat sgt. I know dia still syg Ex dia and still berharap dekat Ex dia. Tht's why i think dia nak stay away from my life takut dia tersyg me. And for my Ex, im still waiting you. Dear Awak, sye akan lepaskan awk if sye ada kekuatan utk move on and if Allah bukak hati sye utk lepaskan awk. Takecare gemokk :'(



Thanks to You :')
Monday, 25 February 2013, ϟ 0 shout(s)


Sentap. Heartbroken. Hurt. Disappointed. Ya Allah, kenapa semua ni terjadi dekat aku? Kenapa aku perlu tahu semua ni? -Awak, why awk tak pernah terus terang dekat sye? Why awk buat sye mcm ni? Everyday sye tggu awk, everyday sye setia tggu awk, sye tak pernah pun lupakan awk walaupun sehari. And now sye tahu awk dah couple. Awk tahu tak betapa kecewanya sye. Betapa sakitnya hati sye wak. Awk tak tahu ken? Sebab awk dah bahagia now. Sye? Memang sye takde hak utk tentukan life awk, utk cemburu dgn awk, utk marah awk. Ya i know, sye bukanlah sesiapa dlm life awk. Tpi awk pernah jdi someone dalam life sye. Awk dah berjaya buat sye syg awk, dulu dan sekarang. Sye ingatkan awk dengan kata kata awk dulu 'Nak rasa jadi single' and now? Hahah awk tahu tak betapa bodohnya sye sebab percayakan awk, and sye rasa penantian sye sia sia je selama ni. Hope awk bahagia dgn Syakirah. Sye tak janji sye boleh lupekan awk or not. Assalamualaikum :')


Bery Sad :')
Friday, 22 February 2013, ϟ 0 shout(s)


Dorang kata cintalah org yg cintakan kita. Memang cakap senang, tapi Nak buat tu? Nak tanggung semua tu? Nak start new life tu? Need more time taw. Memang dah ada someone yg rapat dgn aku. But aku tak ready lagi nak lepaskan Hareez. Hmm. Dorang semua tak faham ape yg aku hadap sekarang. And now someone tu dah mcm nak jauhkan diri from me. Dia dah ragu ragu dengan aku. So sad... Aku tak ready lagi untuk bukak hati aku utk someone else right now. Hope 'someone' tu faham aku. Bye :')



new past